Winamp Pro v5.63.3235 Multilingual full key+crack,Trình nghe nhạc đa năng kinh điển :)

Thảo luận trong 'Media' bắt đầu bởi ghost0bk, 11 Tháng ba 2013.

 1. ghost0bk

  ghost0bk Moderator Staff Member

  [​IMG]
  It's how you listen, watch and manage music, video, podcasts and internet radio on your desktop and devices. Winamp is for people who like to customize, tinker and tweak: offering the widest range of extensions, skins, and services to add to your experience.


  [​IMG]
  Winamp Pro v5.63.3235 Multilingual full key+crack,Trình nghe nhạc đa năng kinh điển :)

  Don't conform, make your media player do what YOU want!
  Other media managers are often a "take it or leave it" experience, with few if any options to personalize. Winamp is the media player that you can make your own... if you don't see it and you have the moxie and are a little tech savvy, you can build it yourself (on dev.winamp.com).

  Listen, Watch & Manage
  You can listen to, manage and organize your media catalogs, including audio, video, streaming media, podcasts and internet radio stations. It supports playback for 60 audio and video formats (including Webm). And also ships with robust tools for creating playlists, customizing playback preferences and listening remotely.

  Customize
  Winamp allows you to significantly customize your experience with over 6,000 add-ons (skins, plug-ins, online services and visualizations) created by a loyal development community. The Winamp Media Player is used worldwide and comes available in 16 different languages.

  Extend
  You can extend the value of Winamp and your media collection with Online Services that enable you to browse & buy tickets, find lyrics, & download music directly from your media player with the seamlessly integrated 7digital store. Winamp also has robust tools for managing your podcast subscriptions with our dynamic and searchable podcast directory. Last but not least you'll be able to listen over 40,000 internet radio stations via our seamless integration with the SHOUTcast Radio directory.

  Winamp Pro
  You can further expand your media player's functionality with Winamp Pro, which offers:

  - Navtive video support for the most popular H.264 file formats
  - Unrestricted Audio CD Burning & Ripping (up to 48x)
  - MP3 encoding - the industry leading format
  - High quality bitrate AACPlus encoding (twice the quality of the free version)
  WinAMP là chương trình media player không xa lạ với người dùng máy tính ở Việt Nam. Phiên bản mới đã thực sự thoát xác giúp WinAMP trở thành người khổng lồ.

  WinAMP phiên bản 5 trở đi được chia làm 2 bản là Free và Pro . Đối với phiên bản Pro, WinAMP bao hàm hầu như tất cả các tính năng của một trình Media player có thể có. Từ việc hỗ trợ thêm các chuẩn định dạng mới, khả năng chơi được các tập tin của QuickTime, Windows media như .m2v, .asf, .amf, .avi, .wma, .mod, .wav, .mpeg …(gần 30 định dạng) , để người dùng không chỉ nghe nhạc, mà còn có thể xem film với WinAMP.

  WinAMP 5 cũng thay đổi cả giao diện khác hẳn với các phiên bản trước, giao diện khá chuyên nghiệp và rất đẹp. Tuy đổi mới nhiều, nhưng bạn lại có thể dễ dàng điều khiển, sắp xếp playlist, nhập media files hay quản lý thư viện nhạc của bạn với Media Library.
  [​IMG]
  Không thua kém gì Windows Media Player 11 của Microsoft về chất lượng chơi nhạc, xem film, WinAMP cũng có những khả năng mới khá hay cho người dùng trực tuyến như bạn có thể nghe Radio hay xem TV trực tuyến mà trước kia chỉ có thể nghe nhạc và xem film. Hoặc việc WinAMP hỗ trợ cho RIP các tập tin media và mã hoá sang chuẩn MP3 hay AAC với chất lượng cao nhất. Burn CD với tốc độ tối đa (48x) cũng là điểm nổi bật của phiên bản Pro.

  Do WinAMP được người dùng sử dụng rộng rãi nên được giới lập trình viên phát triển và hỗ trợ các plugins cũng rất nhiều, đặc biệt là DFX.
  [​IMG]


  Download Here : Link:
  Bản Cài đặt
  Link 4Share-Vn

  D-Link ( No need acc)
  Bản Portable không cần cài đặt
  Link 4Share-Vn

  D-Link ( No need acc)


  Nếu bạn quan tâm Plugin DFX của chương trình này thì vào đây!

  Skin đẹp tại đây

  Nếu link die www.CD4pro.info sẽ backup lại tại đây

Chia sẻ trang này